Welkom bij het assessment 'TOEKOMSTDENKEN SO'

Dit assessment leidt je langs acht verschillende landschappen van de competentie 'toekomstdenken'. Per landschap worden zes korte stellingen voorgelegd. Per stelling geef je aan in welke mate deze op jou van toepassing is / je het eens bent met de stelling. Door met de muis onderaan elke vraag over de link 'Toelichting' te bewegen, zie je een uitgebreidere formulering van de stelling. Soms zie je een samengestelde stelling; kies dan het antwoord dat het dichtste in de buurt komt. Klik aan het einde van het assessment op 'Verstuur' en zie direct je resultaten.

Wanneer je hieronder je gegevens invult, ontvang je de resultaten ook per mail. Dit is niet verplicht, dus je kunt deze stap ook overslaan. Invullen van het assessment vraagt een investering van circa 15 minuten. Dat is de toekomst wel waard toch?

Klik op 'volgende' om het assessment te starten.

Je naam
Je mailadres

Dit was de laatste vraag van SO Toekomstdenken. Klik op 'Verstuur' om je antwoorden in te sturen. Daarna krijg je de resultatenpagina te zien. Wanneer je ook je naam en mailadres hebt ingevuld, ontvang je de resultaten tevens per e-mail (let op: deze kunnen in de map 'ongewenste mail' terechtkomen).

Bedankt voor je deelname!