Welkom bij het demo-assessment 'TOEKOMSTDENKEN'

Dit demo-assessment leidt je langs een proeverij uit de acht verschillende landschappen van de competentie Toekomstdenken. Per landschap worden in de volledige versie zes stellingen voorgelegd. Per stelling geef je aan in welke mate deze op jou van toepassing is / je het eens bent met de stelling. Standaard zie je de beknopt geformuleerde stelling. Als je met de muis over 'toelichting' beweegt in de vraag, zie je een uitgebreidere formulering. Twijfel je; kies dan het antwoord dat het dichtste in de buurt komt. Klik aan het einde van het assessment op 'Verstuur' en zie direct je resultaten.

Wanneer je hieronder je gegevens invult, ontvang je de resultaten ook per mail. Dit is niet verplicht, dus je kunt deze stap ook overslaan. Invullen van het assessment vraagt een investering van circa 15 minuten. Dat is de toekomst wel waard toch?

Klik op 'volgende' om het assessment te starten.

Je naam
Je mailadres

Dit was de laatste vraag van DEMO Toekomstdenken. Klik op 'Verstuur' om je antwoorden in te sturen. Daarna krijg je de resultatenpagina te zien. Wanneer je ook je naam en mailadres hebt ingevuld, ontvang je de resultaten tevens per e-mail (let op: deze kunnen in de map 'ongewenste mail' terechtkomen).

Bedankt voor je deelname!